My Christmas Playlist

Jeg er den irriterende i sosiale sammenhenger som alltid skal lytte på Michael Bublé. Lilli hater det, hun orker ikke mer Bublé. Men det er jo han som er jul! Jeg lytter til han akkurat nå faktisk. Hele døgnet fra oktober til januar. Det må faktisk til. Heldigvis er guttene i Hermans leilighet glad i Michael Bublé, og det er på kjøkkenet deres jeg lever ut livet mitt. I’m the annoying person at every social event that always wants to play Michael Bublé. Lilli hates it, she can’t stand listening to more Bublé. As a matter of fact, he’s what makes Christmas! I’m listening to him right now actually. Round the clock from October to January. That’s how it has to be. Fortunately, the boys in Herman’s apartment is quite fond of Michael Bublé as well, and it’s in their kitchen I live out my life.

Som du ser, er for det meste Michael Bublé det har gått i, men en og annen kveld har jeg og Harry følt for Fairytale of New York. I november kjøpte jeg julelys og girlander fra Primark, så kjøkkenet har blitt vårt lille julerom fylt med julestemning. Onsdags kveld så vi The Grinch sammen, og da jeg la meg den kvelden hadde jeg sånn deilig julestemning i hele kroppen at det føltes ut som jeg var syv år, kvelden før julaften. As you can see, I’ve mostly been listening to Michael Bublé. However, on occasional nights, Harry and I have felt like listening Fairytale of New York. In November I bought Christmas lights and garlands from Primark, so the kitchen has become our little Christmas-room filled with Christmas spirit. Wednesday night we saw The Grinch together, and when I went to bed that night I had such an amazing feeling of Christmas in my body. I felt like I was seven years on the night before Christmas Eve.

Take a look at the other blog posts in the challenge here:

CarolineNadiaCarinaMarieLuisaStineJuneIngvildJuneCarolineMillaKineLise Lotte

No Comments

I'd love it if you left a comment