My brown leather jacket – Outfit

Jeg tok på meg jakke og skjerf med kameraet over skulderen og gikk ut i hagen, da jeg gikk kunne jeg høre knitre og knaselyder under skoene mine. Og da jeg tittet ned så jeg et rim av snø som hadde lagt seg i groper i gresset. Det er i begynnelsen av oktober og luften utenfor husene er så kald at det svir på huden. I morgen tror jeg nesten at jeg må ta på meg stilongs, eller et eller annet. Kinnene blir røde og pusten kommer ut som varme skyer fra munnen. Så fint at man kan pakke på seg skjerf og gode jakker, for det er ekstra deilig og gå med, men blir en del å ta av og på seg når man skal ut.

Bukse Massimo Dutti // Sko Vagabond // Genser Esprit // Jakke Zara // Øredobber Arts & Crafts // Skjerf Noa Noa

Hva syntes du om antrekket?

3 Comments
 • Ingvild
  Posted at 21:47h, 16 October Reply

  Me love!! Utrolig fin 😀

 • Hilde Hermann
  Posted at 02:33h, 20 October Reply

  Du skriver helt ufattelig bra, og bildene likeså! Blir sjeldent inspirert, men dette er virkelig et unntak 🙂

  • Lily
   Posted at 22:58h, 23 October Reply

   Tusen takk! Ble kjempeglad nå, det betyr mye at jeg leser sånne fine kommentarer 🙂

I'd love it if you left a comment