Mot jordoverflaten fra skyer

Store regndråper eksploderer mot kjøkkenvinduet. Himmelen over byen gjør gatene og husene lysegrå. Jeg står ved komfyren og prøver ut en ny oppskrift på havregrøt. Fra høyttalerne spiller sanger jeg aldri har hørt før. Jeg plukket ut sanger basert på coveret, kastet alle sammen i en spilleliste og trykte play. Det fungerte utmerket, og jeg danser rundt i stua med Molly i armene, svinger rolig fra side til side. Over grøten drysser jeg honning, og drikker te som smaker kanel og høst. Regnværet utenfor passer meg perfekt.
Havregrøt i regnværet
Havregrøt i regnværet
Havregrøt i regnværet
Havregrøt i regnværet

En koffert står oppe på soverommet, den er helt ny med prislappen festet på fremdeles. Forhåpentligvis stor nok til å romme alt jeg har skrevet i pakkelisten min i et notat på telefonen. Jeg teller ikke ned dagene lengre, nå lever jeg i timer og minutter. Jeg kjenner en voldsom flytteangst, må minne meg selv på at ting forsvinner ikke selv om jeg drar herfra. Vennene mine er her når jeg kommer hjem, mamma er her, Molly er her, hun ligger nok på sengen min som vanlig. Det er bare jeg som skal bort, og jeg kommer jo tilbake.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.