Monday?

Det er en regnfull dag i London. Jeg hører sirener suse i gatene og ser asfalten er en mørkere grå av regnet. På nattbordet har jeg en kopp kaffe og en skål med havregrøt, klokken er snart tre, men jeg ligger fremdeles i sengen. Det ligger og en bunke med brev jeg ikke har tatt stilling til enda. Jeg har en skikkelig sterk mandagsfølelse i kroppen, selv om jeg alt har hatt en skoledag denne uken. I går var det Halloween, og jeg og vennene mine bestemte oss spontant for å feire. Jess lagde marshmallow med sjokoladetrekk, vi pyntet oss alle med blod over alt i fjeset, og drakk mens vi skjærte ut gresskar. Det er en av de morsomste kveldene jeg har hatt siden jeg flyttet hit, så så kos! Jeg kjenner det på formen i dag at det ble en sen kveld, så nå er jeg bare veldig takknemlig for at jeg har skoledag fra fem til syv på tirsdager.

Rainy day

Translation:

It’s a rainy day in London. I hear sirenes driving past my building and I see the street has a darker shade of grey from the rain. On my night stand I have a cup of coffee and a bowl of porridge. It’s almost three o’clock, but I’m still in bed. There’s also a stack of letters there which I haven’t opened yet. I got this strong feeling in my body telling me it’s Monday, even though I had school yesterday and know it’s not Monday anymore. Last night was Halloween, and me and my friends spontaneously  decided to celebrate. Jess made chocolate glazed marshmallows, we dressed up with blood everywhere on our faces, and drank while carving pumpkins. It turned out to be one of the most fun nights I’ve had since I move here, so so nice! I can feel today that I’ve been drinking, haha, so I’m thankful that I have school from five to seven on Tuesdays.

 

3 Comments
 • Elise
  Posted at 22:03h, 01 November Reply

  Jeg har mer fredagsfølelse, jeg. Både i går og i dag har jeg sagt hadet til kolleger og holdt på å si “god helg, da”, men det er visst en del dager igjen til helgen. Vi får se, kanskje jeg finner tilbake til riktig dag i morgen.

 • Caroline
  Posted at 14:51h, 02 November Reply

  Liker bildene dine så godt 🙂

  • Martine
   Posted at 16:51h, 02 November Reply

   Tusen takk! Jeg syntes selv disse bildene ble for kjedelige, men godt å høre at ikke alle syntes det 🙂

I'd love it if you left a comment