Molly and me

I dag ble jeg endelig ferdig med det store prosjektet, og kunne gå hjem en halvtime tidligere fra skolen. Da jeg kom hjem tok jeg meg en tur med Molly og lagde meg en varm kopp med eplete da jeg kom inn. Også fikk jeg endelig tatt litt bilder av Molly, den minst rolige hunden i verden. Umulig å fotografere henne, det kan jeg love deg. Men det gikk i dag!

Canon Eos 650D og Sigma 50 mm 1:2.8 DG Macro

Det røde på det venstre øyet til Molly (høyre på bildene) er bare tårekanalen hennes som kommer opp, det er ikke farlig med ser jo ikke spesielt fint ut. Bare så dere vet det! 🙂

Hva syntes du om bildene?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

4 Comments

    1. Lyra’s Oxford was beutiful, but wazaaay too sshort and empty; although i loved the extra contents and ilustrations.I’m looking forward for what’s going to have this new book, and it’s a story we didn’t knew and it will be great to know the younger Lee and his first meeting with Iorek!But above everything, I’m looking forward for Book of Dust, and this seems like good news:More Will, perhaps?This new little book just will make our waiting a bit more beareable!

      1. Dette er egentlig en av de 40 spamkommentarene jeg får daglig, men denne var så koselig at jeg beholder den! Jeg eeeelsker Lyra’s Oxford <3

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.