Mine spotifylister

Hei dere! Ingvild spurte meg om hvilke spotifylister jeg har og hvilke jeg hører på, så da tenkte jeg å legge ut de tre listene jeg hører på mest og hvilken type musikk som er på de listene. Here we go!

Jeg hører veldig lite på populærmusikk, men kan plutselig “digge” en sang og høre på den tusen ganger på en uke før jeg aldri hører den igjen. Også har jeg en del favorittsanger og favorittartister/band som bare går igjen hvor jeg elsker nesten alle sangene og aldri blir lei.

Same shit different day

Dette er min hverdagsspilleliste. Det er ikke den listen jeg nødvendigvis hører mest på, det er bare den listen som har alt mulig forskjellig musikk. På denne listen legger jeg til sanger jeg finner på Spotify-radioen og sanger som blir anbefalt av andre, eller som jeg hører på TV. Syntes spillelisten har et litt snedig navn, siden denne listen passer veldig fint både når man har en god dag og hører på gladmusikk, eller når man bare har en fæl dag og må komme seg igjennom den. Forresten; det er en del sære sanger på denne listen, og også en del dårlige sanger. Det er fordi jeg hele tiden legger til nye sanger, så jeg hører sjelden på de sangene midt i listen. Jeg bare legger til nye sanger, så høre jeg på kanskje de tre siste sangene jeg har lagt til før jeg legger til nye sanger.

Asleep

Som dere kanskje skjønner så er dette sove/avslappningslisten min. Her har jeg all rolig musikk som er avslappende å høre på. Jeg klarer ikke å sovne til musikk uansett hvilken musikk det er, så vet ikke om det er en spesielt bra soveliste. Den er iallefall avslappende og deilig å høre på!

Loved too much

Haha, merker nå at jeg har bare engelske titler på spillelistene mine, haha. Dette er iallefall spillelisten med mine absolutte favorittsanger. Litt forskjellig, og jeg er veldig glad i disse sangene, ettersom jeg forbinder mange av sangene med gode minner. Og de fleste artistene/bandene på spillelisten er også mine favoritter. Så nyt!

Hvilken musikksmak har du? Kommer du til å følge noen av listene mine?

4 Comments
 • Linn
  Posted at 19:40h, 03 June Reply

  Har alle tre sangene på spillelisten min også!!

 • Kiwi
  Posted at 21:13h, 03 June Reply

  Måtte sjekke ut “Loved to much”-lista, mest på grunn av at jeg elskerelskerelsker Let Her Go… Og jammen var det mange andre fine sanger på den spillelista, tusen takk for musikktips 🙂

 • lillevold
  Posted at 21:19h, 03 June Reply

  Bruker ikke spotify, jeg. Tihi

 • Aurora Alette
  Posted at 10:14h, 18 April Reply

  Skal skjekke ut Asleep listen så snart kvelden faller på! Selv så hører jeg mye på Queen og old school rock-ish musikk.

I'd love it if you left a comment