Mine favoritter

De fleste dagene i uken går jeg ut av døren hjemme med ansiktskrem på huden, litt leppomade, og øyenbrynene mine svakt fyllt inn, og gredd på plass. Jeg føler meg best slik, med minst mulig sminke. Jeg elsker at jeg kan gni meg i øynene i løpet av dagen, og at det ikke er noe hudsminke som kan smitte over på den hvite toppen min.

Generelle favoritter
Her har jeg fotografert mine favoritter for hverdagen. Selv om jeg ikke er noen sminke- og moteblogger, tenkte jeg det kunne være fint å dele mine favoritter likevel! Here goes:

Den lille, sorte tuben til venstre i bildet er en øyekrem med farge, fra Ole Henriksen. Den er herlig å bruke om morgenen, etter jeg har tatt på hudkrem. Det er så deilig å kunne dekke til mørke ringer for å se litt friskere og mer våken ut, uten å dekke hele ansiktet med foundation, concealer og pudder. Øyekremen heter perfect truth cc eye crème og den har én farge som passer alle som er lys i huden. Det passer så bra, for man slipper å lete etter en farge man passer. Den dekker godt, uten at man ser markant farge under øynene. Den bare glir rett inn i huden, fukter under og rundt øynene, og best av alt, det er SPF 15 i den, så man beskytter mot solen!

Til øyenbrynene bruker jeg en brynspenn fra NYX. Den kalles push up bra for your eyebrows, noe som er et utrolig passende navn. Brynspennen finnes i én farge, som passer godt til å fylle inn brynene uten å “tegne” dem på. Jeg liker nemlig brynene mine når de er synlige og rammer inn ansiktet, uten at de ser ut som jeg har tegnet de på. Litt rufsete og naturlige, med andre ord. Brynspennen har to sider, én med den mørke fargen for å bruke på brynene, og én lys til å tegne rett under brynene med, for å lyse opp. Jeg elsker denne, den passer mitt behov veld bra. Jeg føler at brynene ser ordnet ut og blir mørke nok til å passe hårfargen min, uten at det ser unaturlig sminket ut. Hvis jeg skal noe spesielt, og sminker meg med tung øyesminke, kan jeg bare tegne brynene litt ekstra og mer nøye med samme brynspenn fra NYX, og da ser brynene enda mer definerte ut. Passer bra!

Generelle favoritter

For å gre brynene, og holde hårene på plass gjennom dagen, bruker jeg en browgel fra Makeup Mekka. Den har en børste man grer med, og gelé som holder hårene på plass uten å gjøre de stive. Brynsgeleen har en svak, mørk farge, som gjør brynene litt mørkere, noe jeg liker.

Ellers liker jeg å bøye vippene med en vippetang fra Primark. Den lugger ikke, og sprer vippene så de virker større, som gjør blikket mer åpent. Før jeg går ut av døren (eller gjerne på vei til bussen om morgenen haha) smører jeg på en lys leppomade fra Korres i fargen Jasmine. Det er min aller største favoritt innen leppeprodukter, for den lukter helt nydelig, og kjennes vanvittig myk ut på leppene. Heeerlig.
Favoritter hudsminke

De dagene jeg føler for å sminke meg mer, bruker jeg som oftest disse produktene til huden. En pudderfoundation fra bareMinerals i fargen fairly light N10, som dekker, men føles lett ut på huden. Jeg har prøvd ut flere koster for å påføre pudderet, og har funnet fram til en foundationkost fra The Body Shop som er silkemyk mot huden, og fast nok til å “buffe” pudderet inn i huden. Etter pudderfoundationen bruker jeg et mineral veil, også fra bareMinerals, til å sette pudderfoundationet. Jeg bruker en stor og fluffy kost fra Real Techniques til dette, og det går fort og enkelt, og resultatet blir bra!
Untitled

Mine to siste favoritter er enda en leppomade fra Korres, denne i en sterk vinrød farge. Elsker å bruke den de dagene jeg føler for å pynte meg litt mer (spesielt hvis jeg går i klær som henter igjen den vinrøde fargen!). Aller sist, min kjære ansiktskrem fra Ole Henriksen! Denne begynte jeg først å bruke for kun noen uker siden, så jeg var litt usikker på om denne kan kalles en favoritt allerede nå, men jeg tenkte likevel å fortelle litt om den. Den fukter huden, etterlater den myk uten å gjøre den oljete, og har SPF 15! Det er viktig for meg å beskytte huden mot solen nå når det snart er sommer. En ansiktskrem med solfaktor er derfor perfekt. Denne fra Ole Henriksen har gitt et veldig godt førsteinntrykk til nettopp dette.

Det var det jeg ønsket å dele i dag, håper det kan være interessant for noen iallefall! Gjerne del favorittene dine også 🙂

3 Comments
 • Frida
  Posted at 17:54h, 25 May Reply

  Siden du virker som en like stor bokelsker som meg (hehe), lurte jeg på om du kan ha topp 5 med de beste bøkene du har lest?

  • Lily
   Posted at 18:00h, 25 May Reply

   Ja det kan jeg gjøre 🙂 Blir veldig vanskelig å velge ut kun fem favoritter da haha! Men jeg kan jo for eksempel ta min favoritt innen fem ulike sjangre? Fantasy, young adult osv? Noe skal jeg få til iallefall, takk for forslag!

 • Anita
  Posted at 04:45h, 26 May Reply

  I really need to learn Norwegian 🙂 Let me know if you ever post in English or French (who knows? haha). I’m going to put my two cents in and say that the Bare Minerals powder is my favorite too 🙂 Have a wonderful day, and thank you for helping me with that link issue!

I'd love it if you left a comment