Min 17. mai

Jeg hadde egentlig forberedt meg på en litt ensom 17. mai feiring siden nesten hele familien min er reist bort og jeg ikke hadde noen planer med venner. Meeen, det ble jo en knallbra Nasjonaldag! Det var nesten ingen vind, og hele 24 grader i solen. Det har aldri vært så varmt i Bodø på 17. mai på over 60 år, tenk på det! Så etter barnetog og borgertog dro jeg rett hjem og tok på meg den nye bikinien, hehe.

4 1

I tillegg var dette første gangen  hele mitt liv at jeg ikke gikk i borgertog, så jeg fikk faktisk sett på det, og herregud så mye forsjellig det er der! Ser jo ut som en hel parade, for mange hadde skikkelig kule faner og morsomme antrekk. Var jo bra det var varmt ute, for svømmeklubben hadde folk i badetøy, haha!

2

Søteste Tuva, datteren til mamma sin venninne. Jeg hare en plan om å bli hennes favoritt barnevakt 🙂

3

Var iallefall en fin feiring av nasjonaldagen for min del, hva gjorde du i går?

Nå skal bunaden snart på igjen, for nå skal jeg på kaffe i konfirmasjonen til Camilla, tremenningen min, vi snakkes!

1 Comment
  • Lillevold
    Posted at 18:50h, 18 May Reply

    Sykt heldige dere var da! Vi hadde regn og vind vi…

I'd love it if you left a comment