Mandagsbarn

Nei, jeg er nok ikke noe mandagsbarn. Men denne mandagen var ganske fin! Jeg har gjort mange ting som bare alt i alt har blitt en ganske så herlig dag. Ting som å være litt ekstra på skolen sånn  at jeg endelig ble ferdig med et prosjekt vi har på skolen som jeg har stresset helt vanvittig over i flere dager. Også hadde vi dansing i gymen, og jeg må innrømme at polka og jenka er skikkelig morsomt!

3

Selv om det er kaldt ute så tok jeg på meg lue og skjerf og gikk tur med Ruffen, Sølvi og Pappa og stoppet for å spise sjokolademakroner. Nam.. Jeg og Sølvi var også en tur på biblioteket, og det er alltid deilig å gå mellom bokhyllene og suge til seg alle titlene. Skimte forsiden av covret før man titter nærmere på den og kanskje til og med setter seg ned og leser noen sider i den. Til slutt dro vi hjemover med en kopi av Herman av Lars Saabye Christensen. Fant mange andre jeg ville ta med hjem, men var bare ute etter en bok til en prosjekt på skolen, og det ble denne!

2

Også har jeg trenet i dag, på egenhånd, noe jeg er temmelig stolt over! Så nå har jeg kommet ut av dusjen og skal gjøre litt ekstra skolearbeid for uken før jeg skal se Castle og legge meg. En god-mandag idag 🙂

Har du hatt en god mandag? Hva var det fineste du gjorde i dag?

1 Comment
  • Birgitte M.
    Posted at 08:26h, 22 January Reply

    Mine mandager er aldri gode. I går var jeg heime fra skola med migrene -.-

I'd love it if you left a comment