Maifavoritter

Hei fine dere! I stedet for å lage video, bestemte jeg meg for å vise dere favorittene mine fra mai med bilder og tekst. Høres det greit ut? Isåfall, scroll nedover!

Mai1

1. Bikini fra H&M

Min nye favorittbikini, kommer til å bruke denne så mye når jeg er i Spania i sommerferien. Jeg elsker passformen, og at den er så herlig og fargefull. I tillegg har den stillige gulldetaljer på trusen. Ikke så dyr heller, 200 eller noe lignende på H&M!

Mai2

2. Looking for Alaska av John Green

Åh, denne boken er nydelig. Handlingen er faktisk ganske lik “The Perks of Being a Wallflower” og” The Catcher in The Rye”, så om du har lest en av de, så burde du lese denne også. Boken handler om 17 år gamle Miles som bryter med livet sitt hjemme og drar på kostskole til Alabama. Han er ute etter å finne “et stort kanskje”, beskrevet som “the great perphaps” i boken. På skolen blir han fort venner med The Colonel, Takumi og ikke minst – Alaska. Boken er skrevet i to deler. “Før” og “Etter” en stor hendelse som er plottet og klimakset for boken, jeg lover deg, du har ingen anelse hva denne “store” tingen er, og man vil bare finne ut hva det er med en gang! Selv likte jeg “Før” delen best, fordi det var så mange dype, og herlige scener i den delen. Språket i Looking for Alaska er fantastisk, med så mange kloke og sørgelige sitater. Gleder meg veldig til å starte på John Green sin neste bok!

Mai5

3. Neglelakkfjerner fra Maybelline (ikke dyrevennlig) 🙁

OBS! Maybelline tester på dyr, fy fy. Og det er såå dumt, for dette er den beste neglelakkfjerneren noen sinne! For å fjerne neglelakken stikker man bare fingeren ned i åpningen, snurrer fingeren rundt to-tre ganger, og vips, rene negler! Genialt. Men denne tester på dyr, så jeg må finne en “dupe”, altså noe lignende fra et annet merke. Har du noe tips?

Mai4

4. Øyenskygge fra Makeup Store

Jeg bruker alltid jordtoner som lys, beige og brun når jeg sminker meg. Men til sommeren hadde jeg veldig lyst på en øyenskygge med litt friskere farge. Derfor kjøpte jeg denne lyserosa med shimmer fra Makeup Store. Den er litt dyr (husker ikke helt prisen, dessverre) men det er SÅ mye i den, har brukt den kjempemye hele måneden, og det er ikke en stripe i den. Bruker også denne som blush, og den er perfekt til sommeren 🙂

Mai3

5. Musikk

Mine musikkfavoritter denne måneden har for det meste vært John Mayer. Han er en av mine absolutte favorittartiser, og disse to sangene elsker jeg av hele mitt hjerte. De er veldig triste, og bare helt nydelige. Bare hør på teksten i starten av “Dreaming with a broken heart”, åh frysninger.
Også har jeg en til favoritt som er en gladsang fra OneRepublic. Blir bare veldig happy av den 🙂

Mai6

Slow dancing in a burning room – John Mayer

Dreaming with a broken heart – John Mayer

Counting Stars – OneRepublic

Var det greit med et innlegg?

4 Comments
 • Elina
  Posted at 00:48h, 07 June Reply

  Åh nydelig bikini! Husker du hvor mye neggelakk fjerneren kostet?
  Utrolig fin blogg forresten! Du kan regne med meg som fast leser, haha :))

  • Lily
   Posted at 09:44h, 07 June Reply

   Tusen takk! Så koselig, du er hjertelig velkommen ❤

   Neglelakkfjerneren koster 89 kroner 🙂

 • Ingvild
  Posted at 15:00h, 07 June Reply

  Elsker stemmen til John Mayer! Og du, er du sånn som meg som liker rolige, fine sanger med mørke, emosjonelle mannsstemmer, sjekk ut Howie Day!! Collide er en av favorittsangene mine ever, tror jeg har hørt hull i den snart….(hør både den akustiske og originale versjonen, begge er kjempefine!)

  FREDAG!! HURRA! KLEM 🙂

 • Helene
  Posted at 10:26h, 08 June Reply

  Søtt 🙂
  Men du? Jeg la merke til noe nå, så ville jeg bare si ifra, sånn fyi liksom. I bioen din står det at du er “selstenåring”? Det er vel ikke riktig? 😛 Hehe

I'd love it if you left a comment