Lyslenke, suppe og høstkvelder i London

Jeg ligger i sengen min på det bittelille rommet mitt i Colindale i London. Sengetrekket mitt er rosa og jeg har en skål med varm suppe stående på nattbordet. En Heinz kyllingsuppe hvor jeg la til noen biter søtpotet og mais. Det smaker faktisk ganske greit, men jeg må innrømme at jeg savner mammas matlaging. I går sendte hun bilde av hjemmelaget blomkålsuppe, og da ville jeg nesten grine. Heldigvis har jeg noen venner å lage mat sammen med. I går spiste jeg og Nadia fajitas, noen dager før det møttes vi til frokost. Men akkurat i kveld er det godt å ligge under dynen og ha en varm suppe til kveldsmat alene. Fra telefonen min spiller Bon Iver sitt nye album, nå kan mørke høstkvelder bare kommer, for både Bon Iver og Keaton Henson har gitt ut ny musikk. Det er fint det.

Høstkveld
Høstkveld
Høstkveld
Høstkveld

Kveldstimene har jeg brukt til å rydde rommet mitt. Jeg satte på dansemusikk og bestemte meg for at nå skal jeg få det koselig. Nå, noen timer senere, har jeg et rent bad, lyslenke over skrivepulten, og alle tingene mine ryddet på plass i skap og skuffer. I morgen tenkte jeg å henge opp noen bilder på veggen og ta noen bilder for å vise hvordan jeg har det her i mitt nye hjem, foreløpig kan dere se noen detaljer fra soverommet mitt her. Det er ikke som hjemme, men det er koselig her.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

5 Comments

  1. Så fint du har det! Og takk for musikktips – Keaton Henson er notert, så har jeg noe å høre på mørke høstkvelder jeg også!
    Liker forresten at du blogger hver dag nå! Håper du får ei fin helg 🙂

    1. Tusen takk! Åhh ja, du må spesielt høre Alright og Old Lovers In Dressing Rooms, de er nydelige. Wæ, ja jeg håper jeg klarer det! God helg til deg og <3

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.