Lykkelig blondine

Ingen smiler så bredt som meg når jeg sitter i stolen hos Kry frisør. Det kribler i hele kroppen, jeg blir så vanvittig glad av å være der. Jeg ba frisøren om å ta så lang tid hun bare ville. Det ble fem og en halv time med tedrikking, blogging, lesing av magasiner, og selvfølgelig bleking av håret. Over stereoanlegget i frisørsalongen spilte sangen Drive av Oh Wonder ni ganger i løpet av de timene jeg var der. Nå elsker jeg den sangen. Dere må ikke tenke at jeg overdriver, for det gjør jeg faktisk ikke. Jeg går ikke til frisøren kun for å fikse håret, jeg går dit nærmest for å rense sjela.
Blondie
Blondie
Blondie

Første gangen jeg gikk til Kry var det en spontan avgjørelse. Jeg hadde kjærlighetssorg, jeg ville klippe av meg halve håret, det var ikke ledig time hos min faste frisør. Etter det besøket har jeg fått et helt spesielt forhold til Kry. Jeg vil nesten grine av tanken. Det er som om jeg kan prate på ordentlig med jentene der, ikke bare den overfladiske samtalen man vanligvis bedriver hos frisøren. Jeg føler de er venninnene mine, i hvert fall for noen timer en gang hver tredje måned. Også blir jeg så fin på håret når jeg er der! Denne gangen var det Juliane Einarsen som bleket og klipte håret mitt, og jeg er så himla fornøyd. Så lenge jeg kan huske har jeg vært skråsikker på at jeg ikke vil like lyst hår, men nå er jeg rett og slett ei lykkelig blondine.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

8 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.