London

Forrige helg gikk jeg rundt på engelsk bakke, i den fineste byen, London. Det var med tungt hjerte jeg satte meg på flyet hjem, for dagene i London gikk alt for fort, og nå er reisen over. Heldigvis har jeg masse fine minner fra turen, og ettersom jeg holdt kameraet i hendene omtrent hele tiden, har jeg mange bilder som jeg kan se tilbake på (og vise dere!)

London pt 1 (23 of 63)London pt 2 (6 of 180)London pt 1 (25 of 63)

Vi gjorde så mye fint, opplevde så mange forskjellige, spennende ting. Mesteparten av tiden var føttene trøtte og slitne, men hjertene lykkelige, over den simple gleden å være i Londons fine gater. Vi gikk rundt i Soho, brukte evigheter på store bokbutikker, og enda lengre tid på tuben for å reise frem og tilbake. Jeg brukte opp nesten alle pengene mine på Starbucks, og kjenner alt abstinenser til den gode kaffen og juicen der.

London pt 2 (145 of 180) London pt 2 (102 of 180)

Denne mannen så så intelligent ut inne på en kafé vi passerte. Jeg snikfotograferte han fordi set-upet var så fint, og det fikk meg til å drømme om hvor han kom fra og hvem han var.

London pt 2 (103 of 180)

Jeg drakk lemonade, og spiste engelsk frokost på hotellet. Fredagskvelden fikk jeg oppleve å dra på musikal igjen, og det var akkurat like herlig denne gangen som sist jeg var i London. Billie Elliot var en nydelig historie, vil bare se musikalen på nytt igjen!

London pt 2 (109 of 180) London pt 2 (118 of 180)London pt 2 (58 of 180)

Da vi gikk fra hotellet på søndagen satt to jenter ved vinduet i leiligheten sin og snakket, de vinket til meg, så da tok jeg opp kameraet og fotograferte det. Var hyggelig.

Lørdagen vandret vi rundt i gatene, med sol på himmelen mesteparten av tiden. Jeg fant noen fine bøker, og en ny klokke, og timene fløy før det plutselig ble tid for det store høydepunktet for hele Londonreisen; Taylor Swift konsert. Det er nok umulig å forklare hvor mye jeg gledet meg til dette, og det var virkelig fantastisk. Hjertet dundret i brystet da jeg så den nydelige dama som jeg har beundret i evigheter, og synet av Ed Sheeran fikk meg til å gråte. Hele konserten var bare perfekt, ville den aldri skulle ende!

London pt 2 (71 of 180)London pt 2 (136 of 180)London pt 2 (83 of 180)

Jeg tror aldri jeg blir lei av denne byen, jeg har besøkt London to ganger nå, og vil reise tilbake med det samme. Det er så mye å oppleve, og jeg har ikke gjort halvparten en gang.

 Vil dere se flere bilder fra London, eller? 🙂

4 Comments

I'd love it if you left a comment