London University Room Tour

Where I’m living right now..

Det er så mange som har spurt om jeg kan filme en video av soverommet mitt her i London. Nå fikk jeg endelig ut fingeren og gjorde det. Jeg elsker å filme romvideoer selv, fordi det er så godt å ha et evig minne av stedene jeg har bodd og opplevelsene jeg har hatt der. Om noen år kommer jeg til å finne det så fint å se tilbake på hvordan jeg levde dette første året i London. Håper du også finner det interessant! So many of you have asked me to film a video of my bedroom here in London. Now I finally got around to do it! I love to do these room tours myself, it’s so lovely to look back on the places I’ve lived and the things I’ve experienced while living there. In a few years I’m going to thank myself for capturing how I lived in my first year here in London. I hope you too find this video interesting!

Som dere kan se er rommet mitt egentlig veldig koselig! Jeg elsker at badet er fint og hvitt, og at rommet har både skrivepult og et vindu med utsikt. Jeg prøver å nyte tiden min i dette rommet som best jeg kan, for jeg tviler på at det kommer til å bli like bra etter sommeren når jeg har flyttet til et nytt sted.

Men om jeg skal være helt ærlig..

Jeg tilbringer egentlig mesteparten av tiden min i leiligheten til Herman. Jeg blir så ensom hjemme hos meg selv, for jeg ser aldri noe til de fremmede samboerne mine. Derfor er det så fint å sove hos Herman. Fordi jeg kan lage mat og tilbringe tid med hans samboere, og våre venner. Jeg må nok gjøre noe med det, for jeg elsker mitt eget soverom, og jeg vil nyte tiden min her!

As you can see, my room is actually pretty cozy! I love that the bathroom is white and clean, and that I have a desk and a window with a nice view. I’m trying to enjoy these living conditions as best I can, because I doubt my room will be this nice after the summer when I move somewhere else.

If I’m being perfectly honest though..

I do spend most of my time i Herman’s room. I just get so lonely at home, because I rarely see any of my flatmates. That’s why it’s so nice to sleep over at Herman’s. I can cook food and hang out with his flatmates, and our friends. Gotta do something about that though, because I love my bedroom and I want to enjoy it!

6 Comments
 • Elise Ols
  Posted at 10:04h, 09 March Reply

  Åh for et fint og koselig rom, du har vært flink til å gi det en personlig touch 🙂

  • Martine
   Posted at 16:19h, 14 March Reply

   Tusen takk! Ja, føler det selv, så koselig at du og syns det <3

 • Victoria Larsen Stoe
  Posted at 10:23h, 09 March Reply

  Så fin video! 🙂 Fikk skikkelig koselige flashbacks til mitt rom på campus i førsteåret mitt på uni <3 Layouten på studentboliger/-rom er jo nesten lik overalt i UK virker det som!

  Det er veldig koselig å følge livet ditt i London synes jeg, spesielt siden jeg mest sannsynlig flytter nedover i sensommer/høst (legger til to-dos på lista hele tiden!). Ser frem til å se hva du deler fremover 🙂

  • Martine
   Posted at 16:22h, 14 March Reply

   Åh så koselig! Ja, det virker nok sånn, veldig grei layout egentlig, alt man trenger er plassert på en god måte. Så utrolig fint at du liker det jeg deler, jeg trives så godt selv med å skrive om dette spennende London-livet. Så kult at du også flytter hit, jeg tror du kommer til å elske det like mye som meg! <3

 • Luisa - La Mar
  Posted at 15:12h, 14 March Reply

  Så koselig! Mange fine detaljer <3

  • Martine
   Posted at 16:24h, 14 March Reply

   Takk! Koselig at du syntes det <3

I'd love it if you left a comment