Løksuppe

Det virker som alle vennene mine forlater meg. Onsdag ga jeg en god klem til Thea etter et kafébesøk før jobb. Hun flytter i morgen, bytter ut hjembyen og bodødialekt for Oslo og storbylivet. To av nettene i forrige uke tilbrakte jeg hos Lasse. Han har allerede bodd et år i Oslo, men nå reiser han igjen. Til slutt ender jeg opp helt alene her, med alt for mange dager igjen til flytting og ingen å gå på kafé med. De kommer begge til å få det så fint, jeg gleder meg til å høre om livene deres over tekstmelding og telefonsamtaler når de kommer inn i studentlivet. Likevel er det vemodig å si hade, få en ekstra god klem, men vite at det blir nok lenge til neste gang.

Jeg og Lasse brukte de siste dagene sammen før han flytter til å spille Sims i timesvis, snakke til langt på natt, og prøve ut en oppskrift på fancy løksuppe. Vi ante ikke egentlig hva vi gjorde, men suppen ble god og da følte vi oss ekstra kry.

Løksuppe
Løksuppe
Løksuppe

Her er oppskriften på suppen hvis noen ønsker å prøve den ut!

Nå er jeg hos Birgitte på Østlandet. Nyter finværet og skravling med kusine og fetter, og alle andre her nede. Koselig!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.