Lesestoff på reisen

De siste dagene har rent som vann ut av fingrene, tiden har gått så fort. Jeg pakket jo nettopp ned sminke og skjørt til storbyferie til London, og nå er kofferten tom igjen, klar for bikinier og solkrem. Jeg, mamma og lillebror reiser nå i kveld, og jeg har mitt vanlige dilemma, hvilke bøker skal jeg pakke med meg?
Lesestoff på reisenEn solseng på stranden er en av de beste stedene å lese. Jeg får alltid lest vanvittig mye når jeg reiser på sydenferier. De gangene jeg har pakket 7-8 bøker og tenkt “herregud, får jo ikke lest halvparten av disse, hva er vitsen med all den ekstra vekten?”, så har jeg overrasket meg selv, og gått tom for lesestoff flere dager før hjemreise. Og det er jo fullstendig krise, så alltid viktig å pakke for mye lesestoff, enn for lite. Når jeg reiser i kveld, har jeg tenkt til å pakke litt mer variert lesestoff enn kun tunge romaner. Blant annet en selvhjelpsbok for livet, noen lette etterfølgere i fantasyserier jeg leser, og et par magasiner! Lesestoff på reisen
Da jeg var i London så jeg utrolig mange flere interessante magasiner enn man finner på en tilfeldig magasinhylle i hjembyen min. Jeg ville bare kjøpe med meg alle sammen, men det var ikke akkurat det jeg følte for å bruke pengene mine på (gikk helt fint å bruke 900kr på nærmeste bokbutikk da haha) Derfor tenker jeg heller å se etter magasiner på nett heretter! Jeg vet at Bladkongen har et stort utvalg av magasiner, både sånne om skjønnhet og helse, om mat, saker fra verden rundt oss, og mer av de typiske bladene for menn, kvinner og ungdommer. Dessverre hadde jeg ikke tid til å bestille noen nå før Kroatiareisen min, ettersom jeg ikke hadde rukket å fått det i posten før avreise, så jeg har plukket med meg noen av mine magasinfavoritter fra lokalbutikken.
Lesestoff på reisen
Jeg liker blader som kan minne om bloggene jeg leser. Inspirerende saker om livsstil, interiør, reisemål, matlaging og lignende. Magasinene jeg har valgt å ta med meg til Kroatia er noen av mine favoritter; Costume, Kamille og Stella. Med noen bøker og magasiner i kofferten (samt en bok og et magasin i håndvesken), håper jeg dagene på stranda blir fine.

Nå lurer jeg, hvilket blad liker du best å lese? 

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.