Leksedate på kafé

Etter den fine, og lange helge, var mandagen i går ekstra hard. Trodde jeg skulle dø, eller verre, sovne av i timen. Mot slutten av dobbeltimen i matte vurderte jeg drastisk å unnskylde meg for å gå på do, for derretter å legge meg til å sove på dogulvet. Er stolt over å si at jeg overlevde, så vidt. Heldigvis kom Tonje på besøk på ettermiddagen så jeg fikk kommet meg gjennom matteleksen, så nå er den djevelskapen ute av verden (til neste uke iallefall)

I dag fortsetter jeg den gode trenden innen leksegjøring, og skal møte Nora senere i dag for en leksedate på en kafé. Gleder meg!

sollys3 13

Ha en fiiiin dag, da!

2 Comments
 • Helene
  Posted at 17:01h, 17 September Reply

  Det blir sikkert koselig 🙂 Ha en flott dag!

 • sofie
  Posted at 20:20h, 17 September Reply

  sv. tusen takk! kjekt å høre 🙂
  jeg har ikke prøvd 40mm objektiv før, men hvis du vet at du kommer til å filme mye med objektivet er det kanskje best å kjøpe det, siden det ikke lager lyd når det fokuserer. selv er jeg veeldig fornøyd med min 50mm, men jeg filmer ikke særlig mye.

I'd love it if you left a comment