Leksedate på kafé

Etter den fine, og lange helge, var mandagen i går ekstra hard. Trodde jeg skulle dø, eller verre, sovne av i timen. Mot slutten av dobbeltimen i matte vurderte jeg drastisk å unnskylde meg for å gå på do, for derretter å legge meg til å sove på dogulvet. Er stolt over å si at jeg overlevde, så vidt. Heldigvis kom Tonje på besøk på ettermiddagen så jeg fikk kommet meg gjennom matteleksen, så nå er den djevelskapen ute av verden (til neste uke iallefall)

I dag fortsetter jeg den gode trenden innen leksegjøring, og skal møte Nora senere i dag for en leksedate på en kafé. Gleder meg!

sollys3 13

Ha en fiiiin dag, da!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

  1. sv. tusen takk! kjekt å høre 🙂
    jeg har ikke prøvd 40mm objektiv før, men hvis du vet at du kommer til å filme mye med objektivet er det kanskje best å kjøpe det, siden det ikke lager lyd når det fokuserer. selv er jeg veeldig fornøyd med min 50mm, men jeg filmer ikke særlig mye.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.