Knowledge is power

Knowledge is power. Information is liberating.

Da jeg flyttet til London lovte jeg meg selv å virkelig dra nytte av min nye hverdag, i en så spennende metropol som Englands hovedstad. Nå har jeg bodd her i tre måneder, og jeg har faktisk imponert meg selv.

Opplevelser er kilden til kunnskap

Disse tre månedene har jeg oppsøkt museumer, utstillinger, teater, og områder utenfor turistfellene. Jeg har generelt opplevd mye mer enn jeg har gjort noen sinne før, på tre korte måneder. Å lære nye ting er en fantastisk mulighet jeg har fått ved å bli født inn i det livet jeg har. Det er en mulighet jeg virkelig setter pris på.

Jeg vil oppsøke kunnskap og kultur, bli inspirert, motivert, og lærd. Jeg vil være et intellektuelt og reflektert menneske.

Derfor prøver jeg, og de fine menneskene jeg har blitt kjent med her i London, å gjøre så mye nytt og spennende som mulig. Lilli er over gjennomsnittet glad i filosofi, og jeg er over gjennomsnittet glad i fotografi, og sånn finner vi steder vi vil besøke.

The day I moved to London, I promised myself to take advantage of my new life, in the exciting metropolis that the capital of England is. I have lived here for three months now, and I must say that I’ve actually impressed myself.

Experiences are the source of knowledge

These past three months I have gone to museums, exhibitions, the theater, and areas outside of the ordinary touristy places. In just three short months, I’ve experienced so much more than I used to when living in Bodo. Learning new things is an amazing opportunity I have been given being born into the life I have. It’s an opportunity I value strongly.

I want to seek out knowledge, information, and culture. To become inspired and motivated. I want to become an intellectual and reflected young person.

Along with the new people I’ve met here, I’ve tried to do as many exciting new things as possible. Lilli is greatly interested in philosophy, and I’m extremely interested in photography. That’s how we figured where to go.

Sundays at the museum
Sundays at the museumSundays at the museumSundays at the museumSundays at the museum

Jeg ble faktisk litt rørt da jeg så mitt første maleri av Picasso. Det er kanskje ikke det mest kjente, men det er et verk av Picasso. I was actually a bit touched when I saw my first painting by Picasso. It might not be the best known, but it is Picasso’s works.

Sundays at the museum
Sundays at the museum
Sundays at the museum
Sundays at the museum

Feministisk kunst må man bare like. Disse bildene er av Guerilla Girls, en utstilling om “reinventing the F-word” på Tate Modern Museum. Jeg kjøpte med meg noen postkort-versjoner av bildene, og de har jeg hengt opp på soveromsveggen min. You just gotta love feminist art. These pictures are by Guerilla Girls, it’s an exhibition on “reinventing the F-word” at Tate Modern Museum. I bought a few of them in postcard-size to bring back home, and now they’re hanging on my bedroom wall.

Sundays at the museum

Siden jeg flyttet hit har jeg besøkt blant annet Tate Modern, British Museum, Victoria & Albert og Natural History Museum. Det er så mange flere steder jeg vil besøke når jeg kommer tilbake hit i januar. Kunnskap ér virkelig makt, også er oppsøkingen av kunnskap et utrolig givende (og trivelig) tidsfordriv. Since I moved here I have visited Tate Modern, British Museum, Victoria & Albert and Natural History Museum. There are so many other places I want to visit when I get back here in January. Knowledge really is power, and seeking it out is an incredibly rewarding (and pleasant) way to spend time.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

4 Comments

  1. Åh, så fint! Jeg vil så gjerne besøke London igjen, da jeg bare har vært der én gang (på et veldig kort besøk).

    Hadde nok blitt litt rørt selv, etter å ha sett bilde av Picasso. Har vært i Louvre, og fyy flate, så fantastisk. Det var noe helt spesielt, å være der og se alle verkene. Dit må jeg dra igjen! Og Monets hage, det var en helt spesiell følelse å være der også.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.