Klesstativer og hvite vegger

Akkurat nå har jeg lyst på hvite, bare vegger, et stort vindu med bred vinduskarm. Jeg vil ha en stor seng inntil veggen med mange, mange puter, og ikke minst en stang som henger fra taket hvor jeg kan henge sommerkjolene.

Jeg bare elsker å se på inspirasjon til interiør på internettet, og nå ville jeg bare vise dere noen av de fine funnene mine. Dette er inspirasjonen min til å ordne på rommet mitt, heldigvis skal jeg gjøre det snart, yeey!

1 2 3

 

Hvordan vil du innrede rommet ditt?

1 Comment
  • Ingvild
    Posted at 23:12h, 16 June Reply

    *lagre bilde* *lagre bilde* *lagre bilde* osv.. haha. Åherremiiiinnåååååjjjjhhhhh, drømmesegbort.com eller? Åh! <3 <3 Bildet nummer tre helt til venstre….KFJDLGISFJBSL. Jeg kunne LEVD i den senga resten av livet! Og så så fine pyntelys! Ih. 😀 Tommel opp for flere interiørinnlegg!!

    <3

I'd love it if you left a comment