Kafka i sensommersolen

Jeg lytter til jazz, det er en solskinnsdag i byen min. Formiddagen tilbrakte jeg på kafé med kusinen min og kjæresten hennes. Jeg drakk cappuccino med peppermynte, i et forsøk på å holde meg våken etter mitt mislykkede forsøk på å legge meg tidlig kvelden før. Kaffekoppen var stor som en suppeskål, men det dempet ikke gjespene mine. Karen og Sine drakk iste i varmen og holdt hender under bordet. Vi diskuterte tatoveringer, skolegang, og pratet lystig om familiedrama og kjæresteproblemer. Kjipe ting kan snakkes om med glimt i øyet når det er sommervær i august, og man møter kusinen sin for første gang på evigheter.

Kafka i høstsolen
Kafka i høstsolen
Kafka i høstsolen

3 Comments
 • martine
  Posted at 13:24h, 23 August Reply

  fint, fint.

  // tusen takk! vet ikke om jeg har noen tips for å få det til egentlig. å skru ned ISO-en hjelper jo gjerne mot kornete bilder, i hvert fall, men redigeringen jeg gjør har også betydning. og så kan jeg nok takke mitt supre kamera. prøv deg litt fram! misunner forøvrig hvor skarpe bildene dine blir.

 • Ingvild
  Posted at 11:52h, 06 September Reply

  føler den bloggtittelen der kunne vært en roman <3

  • Martine
   Posted at 14:54h, 07 September Reply

   Håper ikke det betyr at tittelen var for lang haha! Tusen takk <3

I'd love it if you left a comment