Kafé med Oda

Noen timer på kafé alene, en kopp kaffe latte og Bon Iver gjennom ørepluggene. Tid til å tenke, undre og bekymre seg, selv om det er akkurat det jeg skal prøve å slutte med. Oda er ferdig på skolen nå, så snart kommer hun og setter seg sammen med meg. Blir fint med en god samtale, kanskje et kakestykke, og å ikke bekymre seg alene.

Kafé med Oda
Kafé med Oda
Kafè med Oda

Disse bildene er fra en tid tilbake, da vi satt på akkurat samme kafé. Både jeg og Oda har klipt håret siden den gang. Hårtuppene når oss til skuldrene nå, og kanskje vi har løst litt av bekymringene våre fra sist gang?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

6 Comments

  1. Kan jeg få håret hennes!? Omg! Nydelig.

    Du får meg alltid til å ville høre på Bon Iver!! <3 Da er det helt P-E-R-F at jeg har vaskeuke og skal shine leiligheten så den lukter godt mens jeg har Flume eller re:stacks eller noen av de andre fine sangene på øret mens jeg vasker og skurer. Hurra for lørdag og fri!

    Klemzi

  2. Herregud, du tar så utrolig fine bilder. Hvilket kamera bruker du og hva redigerer du bildene i? Stemningen i bildene du tar får meg inspirert til å ta masse bilder selv! Du er flink 🙂

    1. Ååå, tusen takk! Det var utrolig koselig å lese 🙂 Jeg tar alltid bildene mine i RAW med et Canon Eos 650D kamera, med et 50mm objektiv (jeg liker best objektiv uten zoom, som heller har høy blender) og så redigerer jeg bildene i Photoshop Raw, og noen ganger i VSCO appen på iPhonen min hvis jeg ønsker ekstra filter eller lignende.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.