Jeg skal begynne å…

.. Ta bilder av mennesker midt i det de holder på med, i stede for å vente til de sitter stille og smiler pent. Mens de ler, er midt i en setning og munnen er på vidt gap, eller når de nettopp har tatt en stor tugge mat.

.. Faktisk kjøpe de klærne eller de tingene jeg finner på Internett, ikke bare forelske seg i dem men så klikke bort fanen. Man ligner på absolutt alle rundt seg ved å kun handle her i hjembyen, og det er så kjedelig.

.. Ha håret mitt i en oppsatt frisyre litt oftere. Jeg fikk høre her om dagen at jeg kler det så godt, og det veide overraskende opp for den gangen en tenåringsgutt jeg ikke brydde meg nevneverdig om, fortalte meg at håret mitt så best ut hengende ned.

.. Dra ut litt oftere på lørdagskveldene for å danse. Det var så gøy den lørdagsnatten i bursdagshelgen min.

Rødt
Roser
Bursdagslunsj

Hva vil du begynne å gjøre?

No Comments

I'd love it if you left a comment