Jeg har alt jeg ønsker meg rett her

Jeg vimser rundt fra den ene venninnen til den andre. Vil møte alle, prøver å få tid til alt sammen, setter meg ned i blant, lukker øynene og tenker “jeg har alt jeg ønsker meg rett her, hvorfor må jeg dra?”

Timene tikker av gårde og datoen endrer seg raskere enn jeg vil den skal. Jeg gleder meg sånn til å flytte, til London og studier og mange nye opplevelser og mennesker. Men jeg er jo så himla glad i de menneskene jeg har her hjemme. Derfor må jeg få tid til alle. “Det virker som du er sosial hver eneste dag”, fikk jeg høre her om dagen, og jeg er visst det. Merkelig og uvant for introverte, lille meg, som har dyrket tiden for meg selv på soverommet med tekopper og boklesning som noe hellig. Likevel trives jeg, jeg har hatt den beste sommeren på flere år. 2014, jeg vet ikke om du har førsteplassen lengre (oi, skrev jeg virkelig det?)

Kafétur
Kafétur
Kafétur
Kafétur
Kafétur
Rose

Disse bildene er fra en dag i forrige uke da jeg var en luring og fikk tid til å møte massevis av venninner på samme tid. Jeg er så glad i disse jentene, og de jentene som ikke var med akkurat denne dagen. Himla takknemlig for vennskapet vi har sammen, det er så mye kjærlighet, humor, og konstant omsorg og støtte. 

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.