Januarfavoritter

Det er den første måneden i året, og tid for 2016’s nyeste favoritter.

Januarfavoritter

Skjerfet dere ser på bildet, har vært mitt absolutte favorittaccessory hele måneden. Jeg brukte det blant annet til dette antrekket, og har forsåvidt brukt det til alle antrekk gjennom hele måneden.

Til jul fikk jeg en kaffemaskin, og Latte Macchiato med karamellsmak har jeg forelsket meg helt i. Man bruker disse to kapslene fra Tassimo, melken først og så espressoen, og så har man en kopp kaffe akkurat slik som man får på kafé (for en femtedel av prisen jippi)

Januarfavoritter

Favorittboken min denne måneden har vært The Apple tart of hope av Sarah Moore FitzgeraldDet var en søt, men likevel tankevekkende bok, om vennskap, familierelasjoner, og hvordan det er å være ung i en helt normal by på en normal high school. Slutten var litt brå, men utover det var boken velskrevet, og handlingen var veldig original, på samme tid som man kan kjenne seg igjen i den. Også blir man helt forelsket i karakterene, Meg, Oscar, den gamle mannen, og Oscar’s lillebror <3

En annen favoritt denne måneden, har vært et stearinlys i et lite norgesglass med hengslet lokk. Jeg fikk det i julegave av mamma, og det har stått på nattbordet mitt nå i januar. Det er et stearinlys litt utenom det vanlige, og utrolig fint med detaljene av Norge i glasset, og den oransje silikonen på lokket. Jeg brente det ut i går faktisk, trist..

Januarfavoritter

Jeg har gjenoppdaget Mimi Ikonn sin fantastisk inspirerende Youtube-kanal. Hun er så klok, og sier så mye som inspirerer meg til å bli sunnere, gladere og mer reflektert. Etter å ha sett en av hennes videoer vil jeg bare sett med ned og starte en bedrift, skrive en bok, starte en Youtube-karriere og ellers redde verden. Haha.

Etter et tips fra Kristines blogg, lastet jeg ned appen Duolingo. Jeg syntes det er så kjipt at jeg aldri egentlig lærte meg fransk på skolen, selv om jeg prøvde. Derfor har jeg brukt minst 5 minutter om dagen inne på Duolingo, hvor man får både skriftlige og muntlige oppgaver innenfor kategorier som “mat”, “samtale”, “basics” osv. Jeg har allerede frisket opp i mye av fransken jeg lærte på skolen, og målet er å kunne føre en enkel samtale etter hvert!

Januarfavoritter

En sminkefavoritt i januar, var en foundationprimer fra Bodyography. Sminken sitter mye lengre, og jeg føler at foundationen ser mye bedre ut på huden etter jeg har brukt primeren.

Min siste favoritt er denne elektriske børsten fra Proactiv. Jeg har hørt mye om Proactiv og alt det fantastiske det skal gjøre, men for å være ærlig tror jeg ikke noe på noe av det. Jeg har ingen andre produkter fra Proactiv, men akkurat denne børsten liker jeg. Jeg bruker den til å skrubbe huden som en del av kveldsrutinen min for ansiktsrens. Jeg liker den! Den er enkel og grei, og jeg føler det gjør rens og skrubb av huden mer effektiv enn om jeg kun bruker hendene. 

Gjerne del om du har noen favoritter <3

No Comments

I'd love it if you left a comment