In the morning

? Deilige lørdag! God morgen, og god helg ?
? I love Saturdays! Good morning, and happy weekend?

 

For min del er det ikke helt helg, siden jeg skal på jobb i dag. Men det er godt med lørdag likevel, for i dag har jeg morgenvakt i bokhandelen. Det betyr én time alene på jobb i morgenstillheten, med kaffe og kun noen få, forhåpentligvis koselige kunder, før dagen starter for fullt.
//I haven’t got that weekend feeling, since I’m heading to work now. Nevertheless, I’m still happy about Saturday because today I’ve got the morning shift at work. That means one hour alone in the quiet of the morning, with a cup of coffee, and a few, hopefully nice, customers. Before the day starts properly. 

 

Messy thoughts

Disse bildene er riktignok ikke tatt i dag, men en dag tidligere i uken hvor jeg hadde litt bedre tid på morgenen. Tid til en kopp te og rotete (men fine) tanker.
//As you probably understand, these photos are not from today. I took them earlier this week, when I had a lazier morning with more time for a cup of tea and messy (but pretty) thoughts.

 

In the morning

Jeg lengtet tilbake London og skrev lister over alt jeg vil gjøre når jeg reiser tilbake. Under vaktene mine på jobb sniker jeg meg til noen gløtt i reiseguidene for storbyen min, med håp om å finne nye, fine plasser å utforske.

Jeg bruker kveldene til å scrolle nedover nettsiden til IKEA på jakt etter billige og fine møbler jeg kan innrede med. Dere aner ikke hvor mange ganger jeg har tittet på bildene over leiligheten jeg skal bo i det neste året. Det er så magisk å ha noe å glede seg til.

//I was longing for London while writing lists for everything I want to do when I go back. During my shifts at work, I’ve been sneaking glances in the travel guide for London, hoping to find new places to explore.

I’m spending my nights on the IKEA website, scrolling for nice and cheap furniture to decorate. You have no idea how many times I’ve looked at the pictures of the new flat I’m going to live in this year. I love having something to look forward to.

A dreamer or a doer?

Man skal være forsiktig med å sette hårete mål. Det føles nemlig så deilig å sette seg målene, at man ikke alltid bryr seg med jobbe for å nå dem. Likevel klarer jeg ikke unngå å sette meg noen mål for høsten foran meg. Høst er en deilig årstid, den betyr en ny start og blanke ark.
//You should always be careful when setting big goals for yourself. It feels so nice to write down the goals, so nice in fact, that often we don’t bother to work to reach the goals! Nevertheless, I had to set myself a few goals for the autumn ahead of me. Autumn is a beautiful month, it comes with a fresh start and blank pages. 

In the morning

I want to…

? Begynne å trene igjen (jeg tenker Yoga? Vi får se!)

? Spise så plantebasert som mulig (jeg har kjøpt en ny vegansk kokebok!)

? Begynne å spise regelmessig, minst fire måltid om dagen (ikke spør hvordan spisevanene mine er nå…)

? Stå opp senest 11 uansett om det er helg eller hverdag (ikke spør om døgnrytmen min heller.. haha)

? Blogge dobbelt så mye

? Tilbringe mer tid på Universitetet utenom forelesningene

Har du noen mål for høsten?

?  Start exercising again (I’m thinkin Yoga? We’ll see!)

?  Eat as plant based as possible (I’ve purchased a new vegan cook book!)

?  Start eating regularly, at least four meals a day (please don’t ask me about my eating habits atm…)

?  Get out of bed before 11 am every day at the latest, even if it’s the weekend (don’t ask about my sleeping pattern either… haha)

?  Blog twice as much

? Spend more time at University outside of lectures

Do you have any goals for the autumn?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

10 Comments

  1. Alltid så kjekt å se et nytt innlegg her inne! Et mål jeg har for høsten er å bare gi litt mer på studiet. Være litt mer forberedt, vie skolen litt mer tid, og gjøre en innsats jeg kan være fornøyd med (uten å presse meg selv for hardt). Lykke til med dine mål for høsten, håper virkelig du klarer det nest siste!❤

    1. Åh, så utrolig koselig å lese. Takk for at du ser fram til nye innlegg <3 Jeg har troa på deg! Skole kan være utfordrende til tider, men det er godt å kjenne at man er "in the groove of it", og ikke blir overveldet av arbeid. Jeg tror det er et fint mål du har satt deg, masse lykke til!

  2. så fint! har mange av de samme målene som deg. et annet mål jeg har er å få lest noe annet utenom pensum, heh, vi får se hvordan det går.
    gleder meg til høst!

    1. Åh ja, samme her! Jeg har fått lest litt i sommer, men jeg vil prøve å opprettholde lesingen samtidig som jeg studerer. Det er ikke så lett å finne en balanse! Men vi skal klare det <3

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.