Hysterisk morsomme youtubevideoer

Vet ikke om dette innlegget burde ligge i kategorien “Anbefalinger” eller “Tips og triks”? Burde får ordnet det der..

Det er tre ting jeg liker å se på av videoer på youtube, og det er sminke/hår videoer, bokanmeldelser og morsomme videoer! Altså, mer morsomme personer som lager videoer. Og for noen dager siden fant jeg denne fantastiske youtubekanelen av en dame som heter Grace. Hun lager videoer hver dag i uken (tror jeg, er usikker på lørdager og søndager) og hver dag har forskjellige temaer. Det er virkelig hysterisk! Her er to videoer til eksempel:

Hver onsdag har hun anmeldelser av forskjellige ting, og av alle de videoen jeg har sett er alle gjort på en helt original og morsom måte. I denne videoen anmelder hun albumet til 1d “Take me home”, og perspektivet hennes er fra en jente som sitter i rullestol fordi hun ikke har ben. Ja, du kan jo se selv. Jeg lo iallefall høyt for meg selv gjennom hele videoen!

Hver fredag er “Sexy friday”, selv om mange av de tingene ikke er sexy i det hele tatt, bare veldig, veldig morsomt! Her lærer hun deg å prate sexy i en telefonsamtale med 911 (i vårt tilfelle 113). Enjoy!

Hvilke youtubevideoer liker du å se på? Hva syntes du om disse videoene?

No Comments

I'd love it if you left a comment