Hortensia

Dagen skolen startet, kom regnværet. Bodø by skiftet brått fra sommerbyen den har vært de siste månedene, til dette. Konstant regn, den sure vinden, og det mørke laget med skyer som pakker inn hele byen. I dag da jeg gikk hjem fra busstoppet, var det heldigvis lysere enn det har vært de siste dagene. Jeg hørte skoene klappe rytminsk mot bakken i en rask gange hjem, og tenkte på at det endelig er fredag. Det var som om hele verden lyste litt opp, og jeg tittet opp og så skylaget var litt hvitere enn ellers, og kanskje litt tynnere óg. Jeg prøvde å skyve bort tankene om at det er jo snart mandag igjen. Jeg klarte det nesten.

Antrekksbildene er filmet med telefonen og så screenshottet og redigert. Er hos pappa for helgen, og har verken kameraet eller fotograf, men jeg finner løsninger! Om så løsninger med elendig kvalitet.

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 presetIMG_6827.JPGProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetIMG_6825.JPGIMG_6822.JPG

Bukse Diesel, genser Weekday, klokke Cmyk, sko Nike, skjerf Cubus, blomst Hortensia (hihi)

2 Comments
 • Ingvild
  Posted at 23:25h, 05 September Reply

  Kan jeg ikke bare få håret ditt? Plis?

  God helg, snuppa <3

 • Ingvild
  Posted at 23:29h, 05 September Reply

  Forresten, så fint og nytt design du har fått dæ!!

I'd love it if you left a comment