Hvit genser og blomsterbikini

Verden min spinner litt rundt og opp ned akkurat nå, men jeg limer fast føttene mine på bakken og rikker meg ikke.

I morgen er kjæreste Nora sin konfirmasjon og jeg gleder meg masse. Har bunaden klar og skal lade kameraet så jeg er forberedt til å være tidenes irriterende fotograf i morgen. Vet det kommer til å bli en fantastisk dag!

I dag har jeg og mamma vært i byen innom litt butikker, også satt vi på kafé med søskenbarnet mitt og tanten min. Like koselig som alltid, og i tillegg kjøpte jeg meg en ny bikini til sommeren og den er dødsfin!

1 4

Åh, den er bare himla fin. Kan nesten ikke vente med å bruke den i sommer.

Når vi er inne på klesplagg så kan jeg jo nevne at jeg har på meg den myke, nye, hvite genseren som jeg kjøpte på Weekday i Trondheim.

2

I går malte jeg nesten ferdig maleriet mitt til Kunst & Håndverk innlevering på skolen. Begynner endelig å bli fornøyd, må bare male ferdig håret og så tror jeg at jeg er klar til å levere! Og Lyra, ja, jeg vet du leser dette; Ikke døm meg, jeg tenker meg du sitter å analyserer maleteknikken min som en eller annen kunstkritier, haha. Er klar over at maling ikke er noe jeg burde satse på i fremtiden, men jeg er bare en vanlig dødelig i forhold til deg 😛

3

Hva syntes du? (Du har lov til å være ærlig altså)

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

5 Comments

  1. Og folk sier at jeg er paranoid uten grunn? ahahahah

    synes faktisk det var kjempebra tenk FAKTISK SÅDETSÅ

  2. Skal jeg være ærlig? Skal jeg være helt, helt ærlig? Det var veldig, veldig fint. Overraskende fint, faktisk! Jeg kan IKKE male så pent….Det ser jo ut som et menneske, for søren, når jeg maler blir det bare en weirdo alien med merkelig ansiktsformer, haha! Og jeg elsker fargesammensetningene… sukk. Et sånt maleri kunne jeg tenkt meg å hatt på rommet mitt!

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.