Hvis jeg var

Hvis jeg var en kopp kaffe ville jeg vært en med lys sjokolade, steamet melk og et kaneldryss på toppen

Hvis jeg var en måned ville jeg vært august, med skarp luft og innbydelsen til å sitte inne med kakao og en bok

Hvis jeg var en farge ville jeg vært lys rosa

Hvis jeg var en roman ville jeg vært En kikkert av rav av Philip Pullman

Hvis jeg var en lukt ville jeg vært lukten av nytrukket mangote

Hvis jeg var en sang ville jeg vært Bones av Ben Howard

OransjOransj
OransjOransj Denne jakken kjøpte jeg på Weekday i Oslo, og jeg kjente angeren i halsen alt da jeg skulle betale, for den var så dyr, og jeg visste at jeg sikkert hadde fem andre, helt like hjemme. Men det er det beste kjøpet jeg har gjort på lenge. Den er så varm og god, og passer til alt, spesielt nå når det er så isende kaldt ute. For jeg nekter nemlig å slutte å gå i skjørt og tynne strømpebukser, selv om det er frost i gresset og rim på bakken.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

5 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.