Hvilken dag er det

Jeg har lest flere steder, og hørt det gjentatt utallige ganger av mine foreldre, at veien til et godt liv er rutiner. Våkne om morgenen, spise, gjøre noe, leve. Min rutine de siste ukene har vært mer som: våkne, ligge i sengen, spise, ligge mer i sengen, ikke leve så mye. Lever det gode livet med andre ord! Eller kanskje ikke. For å være ærlig har det ikke vært så mange superbra ting i det siste. Men for å nevne noe: 1. Jeg har vært mye med Eirik, og han er alltid bra. 2. På lørdagen var jeg på en veldig fin bærtur på fjellet. Sol, varm vind, grilling, blåbær over alt, og Eirik. 3. Lefser med kryddersmør, skinke, agurk og paprika er veldig godt. Spiser det (for) ofte. 4. Sengen min er heldigvis veldig behagelig, så sånnsett er det ikke så ille å leve her. 5. Det er streik fremdeles. Takk gud.

Bautasteiner og portrettbilder (62 of 85)Guadelest (8 of 73)

Hvordan er dine dager?

No Comments

I'd love it if you left a comment