Hjerterommet

I formiddag stampet jeg av snøen fra skoene og gikk innenfor en rød dør med et skilt der det sto “Hjerterommet” med løkkeskrift. Plutselig var jeg inne i drømmehuset mitt igjen. To ting ble klart for meg da jeg var der inne: 1. Jeg skal flytte inn hit, jeg skal kjøpe dette huset og bo her med familien min når jeg blir eldre, og 2. Det er grævla fint å være på kafé med Sølvi. (Grævla er forresten stavangersk for “veldig”, hun sier det hele tiden, og jeg klarer ikke en gang å uttale det).

Så satt jeg der på en sånn gammel sofa med pute som har fjærer så du gynger opp og ned, og så utover i det lille rommet hvor kanskje 20 personer satt på vidt forskjellige, gamle møbler og drakk te og skravlet. Nå er jeg ingen turguide, men om du noen gang besøker Bodø så må du innom Hjertrommet, den vakreste tomten i hele verden, til og med finere enn der Eiffeltårnet står i Paris. Sådetså.

1 24 5 6 7

Det ville vært så fantastisk å bodd der. Jeg drømmer om at jeg en dag kan sitte der med gamle møbler og skrive ved en brun skrivepult mens barna mine løper rundt i den store, flotte hagen. Som tilfeldigvis ligger bare én meter unna innhegningen til hestene som hører til gården som den bygningen er en del av. Kan ikke beskrive hvor fantastisk det ville vært.

Har du en slik kafé på ditt hjemsted?

1 Comment
  • Lyra
    Posted at 16:59h, 26 January Reply

    Vi har sikkert en, men jeg går nesten aldri ut av huset.. cx

I'd love it if you left a comment