Her er meg, da

Føles ut som evigheter siden jeg logget meg inn her, og det har jo faktisk vært noen dager. Siden sist har jeg vært på reise i London, og stort sett levd mitt normale, ikke-alltid-så-supre liv. Jeg har mange bilder fra London som jeg vil dele med dere, men før jeg drukner dere i London fra alle mulige vinkler tenkte jeg å starte opp med et innlegg fullt av bilder av.. ja, meg. Denne shortsen fra Zara var det eneste jeg kjøpte på reisen min utenom en klokke, ekstremt mange bøker, og alt for mye kaffe og juice fra Starbucks. Så her er meg, da, i den nye, mønstrete shortsen min.

Zara shorts (1 of 12)Zara shorts (2 of 12)Zara shorts (7 of 12)Zara shorts (9 of 12)Zara shorts (4 of 12)

Nå vil jeg virkelig vise dere bildene mine fra London, og skrive om alle de nye, fine bøkene jeg har kjøpt. Snart vil jeg få publisert et Things I Love innlegg igjen, for jeg savner det, også vil jeg egentlig bare skrive alt for mye, alt for ofte. Inspirasjonen er virkelig tilstede, det er bare motivasjonen som mangler. Vet ikke om det er forståelig en gang. Det blir iallefall mer på bloggen fremover, så følg med!

No Comments

I'd love it if you left a comment