Happy first day of November!

God kveld! Nå sitter jeg med en varm kopp med jordbærte fylt med sukker og deilig akasie honning. Dette blir min siste kopp med varm drikke for kvelden, for jeg har funnet ut at det beste rett før man skal legge seg, og det beste når man står opp om morgenen, er en stor kopp med søt te. Enig?

Jeg har brukt dagen på å telle varer og skruer, på et bilverksted. Nettopp fordi jeg vil delta på operasjon dagsverk og samle inn penger til Nepal. Ærlig talt var det ikke det mest spennende jeg kunne gjøre, men heldigvis har dagen gitt meg inspirasjon til å gjøre mitt beste på skolen. Sånn at jeg ikke ender opp med å telle varer når jeg blir voksen, haha. Nei, jeg tror nok jeg skal gi alt sånn at jeg kan utfylle drømmene mine. Selv om motivasjonen til å pugge fag er lik null komma null null. Sier bare: Thank god it’s friday.. tomorrow.

Hva gjorde du på OD (om du hadde)? Hva syntes du om bildene?

No Comments

I'd love it if you left a comment