Grimaser og varm drikke på termos

Hei dere! Dette er faktisk første gangen siden søndag forrige uke at jeg sitter på pc’en, bortsett fra en time i går. Og alt jeg gjorde da var å skrive Things I Love innlegget (håper der likte det!). Har virkelig fått et trøkk i trynet når det gjelder skole og kjenner skikkelig at det er siste halvdel av tiende. Masse skolearbeid!

Grå kollasj tullebilder

Har ærlig talt sittet med lekser hele dagen, hver dag, hele uken. Bortsett fra volleyballtreninger, siden det er turnering i helgen. Så alle innleggene på bloggen har vært forhåndsskrevet og jeg har bare postet dem via mobilen. Sprøtt, det har føltes rart uten bloggen. Men har tatt en del bilder gjennom uken, så heldigvis har jeg fått gjort noe!

Grå kollasj andre bilder

Håper du har hatt en fin skole- eller -jobbuke, min uke har iallefall bestått av skole, trening og andre fine ting som kaffepauser (med sjokoladesmak og noen ganger kakaopulver i, vanlig kaffe = æsj!), iskaffe (♥) og masse, masse fin musikk fra mobilen. Har gått med ørepluggene i ørene konstant. Sovner om kvelden med såre, røde ører. Skitt au, det er verdt det!

 Liker du kaffe? Har du hatt mye å gjøre denne uken?

No Comments

I'd love it if you left a comment