Going to The Crystal

Denne uken hadde jeg en skikkelig herlig dag, en sånn dag fylt med kultur og mennesker å snakke med. Best av alt, jeg filmet dagen! Jeg prøvde til og med å snakke til kameraet på engelsk. Dere merker kanskje på meg at jeg er klein og nervøs, for det var jeg. Øvelse gjør mester. Musikken som spiller i videoen er sangen Be With Me av Bodø-bandet Sweet Like Chili. Jeg blir så innmari glad av å høre på den sangen, får umiddelbart lyst til å danse når jeg setter den på. Derfor måtte jeg bare spille sangen i denne videoen, siden det var en BRA dag. Sweet Like Chili har nettopp gitt ut debut-albumet deres som du kan høre her:

Håper du liker videoen! Gjerne si hva du syntes i kommentarfeltet, jeg vil forbedre meg <3

This week I had a really lovely day, filled with culture and socializing. Best of all, I filmed it! I even tried talking to the camera in English. You can probably notice how awkward I’m in the video, because I was so nervous! Practice makes perfect I guess. The music I’m playing in the video is the song Be With Me by Sweet Like Chili. This song makes me so happy, I instantly want to dance when I put it on. I just had to put play it in the video, since it’s a vlog of a pretty happy day. Sweet Like Chili recently put out their debut album, you can listen to it here:

I hope you like the video! Please tell me what you think in the comments, I want to improve <3

8 Comments
 • Monika Albrigtsen
  Posted at 19:27h, 17 February Reply

  Du er kjempeflink Martine?

  • Martine
   Posted at 19:28h, 17 February Reply

   Tusen takk Monika ❤️ så koselig med kommentar

 • Christel
  Posted at 21:48h, 17 February Reply

  Utrolig bra engelsk ???? Synes du er superflink, dette må du gjøre ofte!! Digger musikken ?

  • Martine
   Posted at 22:11h, 17 February Reply

   Tusen takk Christel ❤️❤️ når det blir så godt mottatt må jeg jo gjøre det igjen ?

 • Kristine
  Posted at 22:57h, 17 February Reply

  Syntes det var en skikkelig fin film! Gøy å høre deg snakke – blir så mye mer med det da 🙂

  • Martine
   Posted at 23:48h, 17 February Reply

   Tusen takk! ❤️ ja, jeg skal prøve å snakke enda mer fremover, mens jeg gjør ting osv, må bare bli vant til det hehe

 • Luisa - La Mar
  Posted at 13:11h, 27 February Reply

  Dette var skikkelig fint! Mer, takk 😀 Du er innmari søt, elsker å høre deg prate engelsk <3

  • Martine
   Posted at 15:04h, 02 March Reply

   Tusen takk Luisa! Så hyggelig å lese <3 skal prøve å snakke i de neste videoene også, hihi

I'd love it if you left a comment