Godnatt te

De bare føttene mine dingler utenfor sengekantet, her jeg sitter med morgenkåpe og turban på håret, fra å ha dusjet etter trening. Jeg sitter og drikker min siste kopp med te for dagen og har nettopp tatt opp i en ekstra skje med honning. Syntes søt te er best, jeg.

Dagen min har gått med på å sitte på skolen, trene og ikke minst prøve bitter å huske en halv side med fransk tekst. Jeg har nemlig en fremføring på fransk i morgen og irriterer meg grundig over hvordan sangtekster kan klistre seg til hjernen og se ut til å poppe frem som nynning hele tiden. Mens franskfremføringen? Den klarer jeg fanken meg ikke huske 30 sekunder etter jeg nettopp har lest den. Vel, vel, håper det går greit likevel.

Uansett hvor korte og stressende dagene for tiden virker, så prøver jeg alltid å finne et par minutter til å nyte en varm kopp te og samle tankene mine. Det gjør virkelig alt litt lettere å holde styr på. For tiden drikker jeg nesten bare eple og kanelte, hva med deg?

Pleier du å drikke te før du legger deg? Forstår du fransk?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.