Glasshjerte

Hei dere! Gjett hva jeg har gjort i dag? Spilt inn videoblogg. Det er en overraskelse, med tror kanskje dere klarer å gjette dere til den siden vi er sånn ca i midten av januar? Jeg skal iallefall begynne å redigere den. Bruker jo eeevigheter på å redigere videoer, det er faktisk en video jeg filmet inn for tre måneder siden som jeg enda ikke er ferdig å redigere. Og det var videoen til Day 8 i 40 Days prosjektet, og det er jo litt dumt siden nå har jo hele det prosjektet blitt satt på vent. Tror jeg bare skal ta den dagen på bilder likevel, eller kanskje jeg lager en ny video, nå som jeg endelig har blitt litt vant til det. Vi får se!

I dag hadde jeg en rle-prøve på skolen som gikk ganske bra (selv om den var MYE vanskeligere en det lærerne først hadde lovet). Så i går satt jeg og Tonje faktisk hele dagen og pugget. Leser jeg ett ord til om Islam eller Hinduismen nå så tror jeg at jeg går og legger meg. Det er så kjedelig! Heldigvis er den prøven over.

1011

Håper dere hadde en fin onsdag i går og at dere vil ha en fin torsdag videre, kos dere med te, kakao eller noe annet dere liker og les i en god bok. Skulle ønske jeg kunne gjøre det, her blir det hardkjør med lekser og innleveringer!

Hva gjorde du i går?

1 Comment

I'd love it if you left a comment