Frokost på sengen

Det føles ut som om jeg er den eneste i hele verden som ikke har tatt sommerferie (det er selvfølgelig ikke tilfelle), og jeg sitter her i sengen min og vet ikke helt hva jeg skal ta til meg. Nå har jeg ventet en hel uke på å bli trekt opp i eksamen, men enda har jeg ikke kommet opp. Jeg sov derfor lenge i dag, og lagde meg selv en herlig frokost i tolvtiden. Frokosten spiste jeg på sengen, og en sesong av Elementary rullet over skjermen. Nå har jeg snart sett ut sesong 1 for tredje gang, og jeg er fremdeles ikke spesielt godt forberedt til eksamen. Det er nemlig litt vanskelig å forberede seg når man ikke aner hvilken eksamen man kommer opp i.
Frokost på sengen

Så da ser jeg et par episoder til av Elementary, og lever i en slags limbo der jeg verken har skole eller ferie. Kanskje realiteten setter inn i morgen klokken ni, når jeg kommer opp i naturfag (gud forby). Jeg burde kanskje benyttet disse late timene til å lese meg opp til en eventuell naturfagseksamen, men jeg tenker som så at det vil være fullstendig unyttig om jeg kommer opp i historie i stede.

Frokost på sengen

Som Sherlock Holmes i Elementary sier: “Jeg har alltid sett på hjernen som et loft, et lager for fakta. Men siden det er begrenset for plass, må det kun fylles med det man trenger for å være så bra som mulig. Man må hindre verdiløse fakta i å dytte ut viktig fakta”. Derfor tenker jeg at det er best å unngå å fylle hjernen/loftet mitt med fakta før jeg vet hvilken fakta jeg burde dytte inn! (Også er jeg bare lat, og veldig lei av skole)

Frokost på sengen

Nå tenker jeg å kaste bort enda flere timer jeg kunne brukt på nyttig eksamenslesing til å se noen episoder til av Elementary. Heldigvis gjør jeg det med passe ren samvittighet, for Sherlock Holmes har tilbudt meg en rimelig god unnskylding!

2 Comments
 • Caroline
  Posted at 18:16h, 09 June Reply

  Herlige bilder 🙂

  • Martine
   Posted at 01:23h, 10 June Reply

   Takk Caroline 😀

I'd love it if you left a comment