Friday night out

I går hadde jeg en kjempekoselig fredag, hvor jeg for en gangs skyld har gjort noe annet en å sitte hjemme i sofaen med familien og se på Skavlan (selv om det også er veldig fint!). Jeg, Margrethe, Charlotte og Tonje møttes nede ved kinoen i byen for å bestille billetter til Breaking Dawn part 2, før vi dro ned på Dolly Dimples. Det ble en middag meg mye prat og latter, og jeg innså hvor utrolig lenge siden det er vi fire fant på noe sammen, utenom å gjøre lekser. Det var veldig hyggelig! Etter det dro vi ned og så kinoen, som bare var helt fantastisk. Ble skikkelig positivt overrasket over hvor bra den var. Jeg skal ikke fortelle noe, hvis det er noen som ikke har sett den enda. Men det var iallefall en gang i filmen hvor jeg ble skikkelig sur, og mildt sagt rundlurt, siden det var en stor tvist. Dette gjorde egentlig filmen bare enda bedre, og jeg likte den veldig godt. Fikk nesten lyst til å lese Twilight på nytt igjen, hehe.

Etter kinoen dro vi også hjem til Charlotte og sang SingStar, noe som er kjempelenge siden. Husket jeg elsket det før. Vi sang disneychannel sanger, så det var skikkelig morsomt å mimre tilbake til da jeg var Jonas Brothers fan, haha! 😀

Hva gjorde du i går kveld?

 

No Comments

I'd love it if you left a comment