Fraises

Fraises = Jordbær på fransk

Når mat ser bra ut, så blir jeg glad. Når det er så fint at man kan fotografere det, så er det egentlig det samme om det ikke smaker like godt som man tror, fordi det bare blir fint å spise det uansett.

I dag prøvde jeg denne sunne frokosten med yoghurt naturell (som smaker surt, neste gang skal jeg ta vaniljeyoghurt!), ferske jordbær og havregryn. Supergodt! En annen gang har jeg lyst til å prøve en annen variant hvor man legger til musli, honning og peanøtter, tror det hadde vært godt.

1 2 3

Min og Nora sine skåler.

Pleier du å spise store eller små frokoster?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

4 Comments

  1. herlighet nå fikk jeg lyst på jordbær! 😀 frokosten min kommer litt an på hvor mye tid jeg har om morgenen, er så flink til å forsove meg, haha!

  2. Mmm, ser kjempegodt ut! Om frokosten blir stor eller liten varierer egentlig veldig, alt ut ifra hva jeg skal. Skal jeg f.eks trene styrke kjører jeg på med en stor porsjon havregrøt. Skal jeg løpe tar jeg kanskje en litt mindre porsjon. Skal jeg holde meg mett lenge spiser jeg masse proteiner:)

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.