Første søndag i oktober


Hei! Håper dere har hatt en veldig fin helg. Jeg sitter nå i sofaen hjemme hos Eirik, og har en pause fra prøveøvingen for å blogge litt. I morgen skal jeg troppe opp på skolen med all kunnskap i verden om personvern og det digitale mediesamfunnet, det er jeg fast bestemt på. Derfor prøver jeg å ha 20 minutter intensiv øving, 10 minutter pause med bloggen, så 20 min øving, osv.. Prøver så godt jeg klarer å være flink til alt, med andre ord. Får håpe det viser seg å ha fungert på slutten av dagen, så jeg ikke sitter i morgen på prøven og tenker “herregud, jeg kan ikke dette”

Første søndag i oktober (3 of 14)Første søndag i oktober (1 of 14)Første søndag i oktober (11 of 14)Første søndag i oktober (10 of 14)

I dag har vært den gode dagen denne uken, nettopp fordi jeg ikke har gjort noe. Jeg våknet klokken 07:43 i morges og så et nydelig, klart sollys ute. Høstværet har vært vakkert i hele dag, med varm vind og rosa skyer på himmelen. Jeg fikk lyst til å gå en tur, men valgte å heller sove videre. Noen timer senere våknet jeg på nytt, igjen med Eirik ved siden av meg, og vi spiste frokost med familien. En sånn god morgen, med andre ord.

Etter noen timer med serietitting og middag, dro familien + Eirik på det vanlige søndagsbesøket hos besteforeldrene mine. Der spiste vi vafler, og det ble en del fotografering ut frontruten på bilturene frem og tilbake, fordi lyset var så fint ute.

Hvordan har helgen din vært?

No Comments

I'd love it if you left a comment