Filmprosjekt

Jeg har jobbet hele uken med et filmprosjekt på skolen som er et stort prosjekt over hele Salten, og i morgen er siste redigeringsdag! Er så spent på hvordan filmen blir, det skal være et treminutters kortfilm, og jeg og gruppen jeg er på valge en litt seriøs vri på filmen, så håper det blir bra. Jeg har for det meste filmet ganske mye av filmen, bortsett fra en liten skuespiller fremtreden i midten av kortfilmen sånn omtrent. Hele gruppen min har jobbet hardt med filmen, og det har vært mye stress i det siste. Siden vi har jobbet så mye med filming, manus og idébygging har jeg dessverre ikke fått gjort noen lekser. Derfor blir det leksedag på meg i dag. Jippi..

I går var selve filmdagen, og selv om jeg og gruppa jobbet hardt med filmingen, så tok vi oss tid til en koselig kafétur inne på city nord. For en gangs skyld slo jeg meg løs og tenkte “jeg skal ikke tenke på penger nå, jeg skal ha god lunsj!” så jeg kjøpte meg noe pizzalignende og et stort glass juice. Det var herlig!

Håper filmredigeringen går bra i morgen og at vi ikke støter på noen problemer. Så gleder jeg meg til å vise dere kortfilmen når den er ferdig 🙂 Ha en fin dag videre, mens jeg sliter med lekser!

Har du laget en kortfilm før?

2 Comments
 • Ingvild
  Posted at 12:00h, 26 October Reply

  Så spennende! Hva handler den om da? 😀 Du må legge ut det ferdige resulatet, da… (A) hihi! Goood helg <3

 • unni
  Posted at 13:39h, 26 October Reply

  det hørtes jo sykt spennende ut! Moro med en slik oppgave, og gleder meg til å se den 🙂
  Har lagd en film om trening og kosthold på skolen en gang, men det er egentlig bare flaut å tenke på, haha!
  sv: åh, den kommentaren der gjorde virkelig dagen min! Du er vel søt 🙂 Tusen takk for det 😀

I'd love it if you left a comment