Ferdig innredet rom! – Romvideo

Jeg er såå lykkelig over at rommet mitt er ferdig nå. Det har egentlig vært en ganske lang prosess med å male veggen, fikse gardinen i rett størrelse og ikke minst finne møbler + ting og tang. Alt har egentlig vært om til kjære stemoren min Sølvi som har hjulpet meg mye mer en jeg nesten har gjort selv. Så det er jeg veldig glad for. Har et lyst og behagelig soverom med en koselig sitteseksjon med sofa, bord og stol. Og muligheten til å lage meg te uten å gå ut av rommet, med egen vannkoker, tekopper og te innen en håndsrekkevidde, det er herlig! Elsker alt ved rommet mitt nå, de brune, behagelige fargene, blomstermønstrene og at det er deilig å sitte i sofaen med en bok, PC’en eller lekser. Også kan jeg for en gangs skyld invitere venner over uten at jeg føler jeg invitere dem inn på et barnerom. Her er romvideoen jeg har filmet, og hvis dere vil se hvordan rommet så ut før kan du se her.


Så, hva syntes du? Er det ikke en ganske stor forandring?

7 Comments
 • Birgitte M.
  Posted at 19:38h, 17 October Reply

  ååh, så koselig rom !

 • Lyra
  Posted at 22:16h, 17 October Reply

  Shiiiit o-o

  jeg har også fiksa på rommeeeet c:

 • unni
  Posted at 13:40h, 18 October Reply

  det var utrolig fint, skjønner at du er fornøyd 😀

 • Lyra
  Posted at 18:16h, 18 October Reply

  SV: omfg. jeg husker ikke hvilken bok det er en gang.. xD
  Neverwhere er epic shit da! jeg har ikke lest den, men teodor har jo fortalt C:

  jeg skal begynne å lese A study in scarlet snart, jeg c:
  sherlock holmes! :’D

 • Kiwi
  Posted at 18:29h, 18 October Reply

  Naw, så fint! 🙂 Jeg liker sengetrekket og teboksene veldig godt. Synes du har gjort en kjempebra jobb jeg, det er virkelig en total forandring.

  • Lily
   Posted at 23:03h, 18 October Reply

   Så bra! Føler også det er helt annerledes på rommet nå, helt ny atmosfære, og mye mer behagelig, på en måte 🙂

 • Benedikte
  Posted at 11:42h, 19 October Reply

  veldig fint 🙂

I'd love it if you left a comment