Fem fine

Én. Jeg har begynt å ta med meg mitt lille Fujifilmkamera når jeg drar ut. Det er så enkelt å fiske ut et lite digitalkamera fra jakkelommen for å knipse bilder, og mye mindre kleint enn et giga speilreflekskamera når man vil fotografere vennene på kafébesøk.

Tropisk iskaffe

To. Kjæresten har kjøpt platespiller. Den står i vinduskarmen, og vi har utsikt over halve hjembyen min. En sort LP-plate snurrer rundt og rundt, og Simon and Garfunkel kommer fra høytalerne på den store firkanta boksen. Jeg syntes det var en innmari godt kjøp.

Platespiller

Tre. Snart skjer det noen fine endringer på bloggen, og jeg gleder meg! Det er på tide med noe nytt og friskt. Hva tror og håper du det er?

Roser

Fire. Jeg har vunnet gavekort på en av mine favorittkaféer her hjemme. 250 kr til kaffe på Babel! Jippi, gleder meg til kafébesøk og blogging før jobb de neste to ukene.

Kaffe

Fem. Nå er det bare åtte (!!!) dager til jeg og bestevenninna setter oss på et fly til London, bare oss to. Vi skal se Ed Sheeran, Passenger og One Republic, shoppe masse fine klær og sko og bøker, og nesten best av alt, besøke Warner Bros Harry Potter studios! Det kommer til å bli fantastisk.

Håper du får en super torsdag, og gjerne del fem fine med meg i kommentarfeltet <3

2 Comments
  • Caroline
    Posted at 22:22h, 02 July Reply

    Så mange fine ting!

  • frida
    Posted at 01:58h, 05 July Reply

    Kjempefin liste, og elsker det nye designet! 🙂

I'd love it if you left a comment