Fall into autumn – Del 1

Å kjenne varmen spre seg i kroppen da jeg kom hjem fra fotoshooten var herlig. Da jeg og Nora bestemte oss for å dra hjem så skalv tennene våre og fingrene mine var helt numne etter at jeg hadde holdt dem på kameraet. Gud, så kaldt det var. Men bildene ble fine, og noen ble til og med veldig, veldig fine. Så var helt klart vært all skjelvingen og frysingen.  Jeg hadde egentlig bestemt meg for at jeg ville ha indianer (Native Americans, om du vil) som tema, med mønstre, fjær i håret og en liten klype gule blader for å få med høstens fargen. Vel, det ble ikke helt sånn. Fant liksom ikke frem til den vrien med sminken og klærne, så det ble heller til høstinspirert fotoshoot. Veldig fint, og veldig morsomt likevel.

Nora var forresten modellen min, er hun ikke nydelig?

Dette var bare del 1, det er mange flere bilder igjen som kommer i løpet av neste uke. Det er copyright på alle bildene, og jeg er fotografen. Bildene er tatt med Canon Eos 650D og  Sigma 50mm 1:2.8 DG Macro

Hva syntes du om bildene? 

3 Comments
 • Hilde Hermann
  Posted at 19:07h, 29 September Reply

  Du tar utrolig fine bilder!

 • Lisa Carina Olsen
  Posted at 19:14h, 29 September Reply

  Kjempefine bilder 🙂

 • Marthe Eline Hardy
  Posted at 22:59h, 29 September Reply

  Nydelige bilder, og sminken var sinnsykt bra den også!! 🙂

I'd love it if you left a comment