Fairytales and memories

Når jeg så denne koppen oppe i skapet på kjøkkenet, så banket det lille barnehjertet mitt (store, kanskje?). Minnene strømmet på, om Disney klassikere som Mikke Mus som ville bli magiker, første gang jeg leste Harry Potter og den ufattelige strømmen av fryd som falt over meg når jeg tenker på det.

Hva syntes du om bildene?

1 Comment
 • Lyra
  Posted at 14:40h, 21 October Reply

  SV: ahahaha skulle ønske jeg var like flink til å lese meg opp på 5 min i matte som i naturfag.. cx
  Jeg hadde ikke fulgt med en shit eller tatt noen notater i timene der, også fikk vi 5 min før prøven å øve på, også lærte jeg meg hele shitten på den tiden og fikk 1% unna 5 xD
  Mens Martine som hadde tatt notater til hver eneste time fikk sånn 4- <:
  ahahaha jeg følte meg så genious..

  Jeg vil se rommet ditt også! jeg kommer i jula en gang! vi skal ha sånn familiejul med ALLE søsknene! det kommer til å bli skikkelig fint. bare synd ikke mamma og teodor kommer. det blir bare pappa og søsknene og noe liksom. og de derre små ungene deres c:

I'd love it if you left a comment