Everytime I don’t, I almost do

Skoledagen i dag varte til sammen én time, vi kom klokken halv ni, fikk matpause klokken ni, måtte tilbake klokken halv tolv igjen og fikk dra hjem klokken tolv. Det er den teiteste skoledagen på lenge. Men jeg skal ikke klage! For jeg hadde ikke prøvemuntlig, så da går det helt greit med litt dødtid på hendene 🙂

Etter skolen dro jeg og Tonje hjem til meg og lagde smoothie, før vi sovnet pladask på sofaen. Jeg hadde to timer med dyp søvn og klarte til og med å få mareritt og greier. Sånn går det når man ligger oppe til langt på natt. Uff, anbefales ikke!

1 2 3

Dere må forresten høre denne sangen fra Taylor Swift, den satt jeg i senga og sang på i natt, hehe:

 And I just want to tell you, it takes everything in me not to call you. And I wish I could run to you, and I hope you know that everytime I don’t, I almost do..

Ahh, derfor elsker jeg Taylor Swift! Takk Ingvild, som tipset meg om den 🙂

3 Comments
 • lillevold
  Posted at 18:27h, 05 June Reply

  Å, skal høre den senere! (når jeg ikke forstyrrer alle som ser på tv, hehe)

 • Ingvild
  Posted at 18:31h, 05 June Reply

  “I bet you’re sitting in your chair by the window, looking out at the city
  And I bet sometimes you wonder about me”…. <3 Dream dream dream 😀 Hihi! Og forresten, slike skoledager er bittelitt greie (A)

 • Nora:D
  Posted at 23:01h, 05 June Reply

  åååh eeeeeelker Taylor Swift!! 😀 hører på det albumet sikkert en gang om dagen, haha. Jeg er definitivt en swiftie 🙂

I'd love it if you left a comment