English Tuesday

I dag skinner solen, det er en iskald vind ute og jeg sitter i godstolen i stua og leser over forberedelseheftet til engelsktentamen. Med en gigantisk kopp med te, naturligvis. Har masse og lese før vi har en hel forberedelsesdag i morgen. Kjenner jeg er veldig nervøs for tentamen, men håper det går bra. Engelsk er heldivis et av favorittfagene mine på skolen.

2

progress

Mantraet mitt denne dagen / bilde lånt fra verity-or-misrepresentation.tumblr.com

3Jeg har en god nyhet, jeg skal prøve å begynne å blogge ordentlig etter påskeferien. Jeg gleder meg kjempemye og skal bruke tiden uten Internett på hytta til å komme på mange gode ideer til innlegg. Vi snakkes!

Når har du dine tentamener?

4 Comments
 • Tina
  Posted at 17:32h, 19 March Reply

  Hvor er puten fra?
  Lykke til på tentamen! 🙂

  • Lily
   Posted at 20:18h, 22 March Reply

   Puten er fra Kremmerhuset 🙂
   Tusen takk for det!

 • Ingvild
  Posted at 18:30h, 19 March Reply

  Det der sitatet…love it! Det er så sant, så sant. Har egentlig et eksempel fra praksis: Hadde jo særemne i år, og jeg tenkte at jeg skulle jobbe hardt og være ferdig i goood tid før innleveringsfrist, men så bare…skjedde det ingenting. Trodde jeg. Men innimellom hadde jeg skrevet en del punkter, stikkord osv. til alle kapitlene, og plutselig hadde jeg alt klart! Små 10-minuttere her og der, og særemne var ferdig! Vel, fullt så enkelt var det kanskje ikke, men litt sånn 😉 Så, det ordner seg alltid, bare man passer på å gjøre bittelitt hele tiden!

  For et koselig innlegg forresten! Fikk lyst til å lage meg en stor kopp te, jeg også! …. hihi! Har nettopp kommet inn fra en liten skitur, røde roser i kinnene og kalde tær. Brrr. Rolig musikk, tekopp og en lang dusj venter! Digg.

  Tirsdagsklem fra Ingvild!

 • Lyra
  Posted at 00:08h, 20 March Reply

  ooooomg jeg husker den pc’n cx

  Vi har prøve-muntligeksamen i morgen. wohoo… Jeg har jo så klart vært så ukonsentrert at jeg ikke har fått gjort en shit så det blir jo morsomt haha

  Lykke til med engelsk c:

I'd love it if you left a comment