En helt herlig natt

God morgen! Jeg var våken i hele natt og leste Harry Potter, og la meg ikke for å sove før klokken åtte om morgenen, noe jeg kan angre på nå ettersom jeg er så trøtt at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Selv om jeg er trøtt må jeg innrømme at det var helt fantastisk herlig, fordi det er lenge siden jeg har lest noe Harry Potter-realatert, og da jeg satt i de 7 timene i natt og leste, kom jeg virkelig på alle grunnene hvorfor jeg elsker Harry Potter så høyt.

saturday stroll (32 of 43)saturday stroll (30 of 43)

Jeg har dusjet og ordnet meg, og overraskende nok klarer jeg å holde øynene åpne og kroppen i gang. Familien og jeg skal kjøre litt ut av byen til et marked, som kalles Bertnesdagene. Skal ikke kjøpe noe annet en mat, nemlig møsbrømlefse. Hehe, elsker det!

Hva skal du gjøre i dag?

1 Comment
  • Helene
    Posted at 14:56h, 29 September Reply

    Bildene dine er så fine 🙂

I'd love it if you left a comment