En god dag

I går var en dag fyllt med masse fint. Iskaffe fra melkebaren i byen, og prating i Bodøgatene med Linn, lunsj i hagen, med hjemmelaget smoothie, og så piknik like etter med Tonje. Fra det øyeblikket jeg først dro ut av huset klokken tolv i går morges, var jeg i aktivitet helt til kvelden igjen. Jeg spiste middag hos pappa og stemoren min, og feiret bursdagene deres, som nettopp har vært. Rett etter det syklet jeg og Tonje til sjøen og badet, med våtdrakt, noe vi ble sterkt mobbet for av mine foreldre, som mente vi var pyser ettersom det praktisk talt sydenvarme i Bodø i går. Dagen avsluttet med at jeg og Tonje romsterte rundt på kjøkkenet, og laget mikrovarmet kakao med svart ansiktsmaske på fjeset. Så ble det kakao og smoothie i sengen, etter en innholdsrik sommerdag.

Sommerdag (8 of 9) Sommerdag (5 of 9) Sommerdag (7 of 9)Sommerdag (9 of 9)

Jeg kjører til hytten i dag, og der skal jeg praktisere en lat livsstil med mest mulig soving, og lesing ute i solen. Dessverre er det ikke Internett, så vi snakkes når jeg kommer hjem 🙂

Hva gjør du om dagene? 

3 Comments
 • Ingvild
  Posted at 20:51h, 08 July Reply

  Først: ååhh elsker det nye designet ditt!! Er seriøst helt forelsket i sånne bakgrunner som “sitter” fast 😀 Kjempefint. Du er dyktig!

  Så! Svar:

  Aww…*smelt*…. jeg vet nesten ikke hva jeg skal si en gang. Tusen, tusen, tusen takk! Det betyr så mye, og jeg føler meg plutselig ti kilo lettere og samtidig full av ideer og pågangsmot. Du gjør meg så glad <3 Skriving er herlig, livet er herlig, du er herlig!

  Jeg reiser faktisk til Bodø og Træna i MORGEN, og så kommer jeg hjem igjen på søndag, altså er jeg i Bodø på søndagen…men da er kanskje ikke du hjemme? :/ Vel vel. Men kanskje vi møtes igjen på… neste Taylor-konsert!? Mehehehe 😀 Det var tidenes tur!!!!

  Stoor sommerklem!

 • Aurora Alette
  Posted at 21:33h, 08 July Reply

  Det høres, og ser, koselig ut! Pluss, så fine bilder og flott bloggdesign!
  I disse dager har jeg bygd meg mitt lille fort i en hengekøye, med lappeteppe mitt (som mamma har sydd) og en stabel bøker. Det, eller gode turer om morgene og forfriskende kveldsbad 🙂 man må bare elske sommeren!

 • Therese
  Posted at 15:22h, 12 July Reply

  Så fint design du har ordnet det! Du er veldig flink. De siste dagene har gått til bading, soling, fisking og grilling i Lavangen. Ha en fin lørdag! <3

I'd love it if you left a comment